Als we dit artikel schrijven zitten we precies twee jaar voor het 50 jarig lustrum weekend van onze Club!

Zo denk je “het duurt nog heel lang en we hebben nog jaren” en zo zie je dat de tijd toch sneller gaat dan je denkt. Maar gelukkig zijn we daardoor niet verrast want we zitten niet stil; we komen stapje voor stapje dichterbij een mooie lustrumviering.

Aan de kop van dit artikel prijkt het ontwerp van de lustrum badge. Nu wordt dus gewerkt aan het realiseren en laten produceren van die badge. Het zou een gemiste kans zijn om niet tevens naar de mogelijkheden te kijken om dit kunstzinnige ontwerp te laten borduren op een mooie lustrum polo die u dan zomaar vooraf, op uw maat, al zou kunnen bestellen zodat u er tijdens het lustrum weekend net zo glanzend bij staat als uw Morgan.

Het programma van het lustrum weekend, om u nog maar eens te herinneren dat u daarvoor 19 t/m 21 augustus 2022 zou moeten blokkeren in uw agenda, begint ook steeds meer vorm te krijgen.

Het “officiële programma” begint op vrijdagmiddag 19 augustus met een “get-together party”. Uiteraard staat het u vrij  om al één of meerdere nachtjes éérder te arriveren op de mooie Veluwe in het bosrijke Elspeet, maar dán gaan we echt los. Na deze begroetingsbijeenkomst, hopelijk kunnen we elkaar tegen die tijd weer een hand geven of zelfs nog wat inniger uiting geven aan de vreugde van het weerzien, volgt er in de avonduren een dinerprogramma, waarbij we inzetten op het “Buitenleven”. Een passende muzikale omlijsting zal zeker niet ontbreken.

Na een goede nachtrust liggen er op zaterdag diverse uitgewerkte tourritten voor u klaar die u vanuit Elspeet naar diverse windrichtingen voeren met daarbij aangegeven de relevante bezienswaardigheden tijdens de rit, maar er wordt tevens gewerkt aan een serieuze sportklasse. Mocht uw tripmaster nog  niet geijkt zijn is dit wellicht het moment om daar toch maar eens bij stil te staan…

De zaterdagavond zal ook in het teken staan van gezelligheid, bijpraten en goede verzorging van  de innerlijke mens door de brigade van Hotel Mennorode in Elspeet. Zij zijn het die ook zullen zorgen dat u zondag na een goed ontbijt weer klaar bent voor de volgende uitdagingen van dit weekend. Een zondagse “high tea” mag niet ontbreken in het programma van een lustrumweekend van de Morgan Sports Car Club Holland dachten wij. Dat wij daarmee het programma willen afronden wil niet zeggen dat u er niet nog een zondagnachtje bij aan kunt plakken om er een gezellig lang weekend van te maken.

De lustrumcommissie is momenteel druk doende om dit hele programma in detail uit te werken en dan ook met name in deze fase in de vorm van een website waarop u alles nog eens rustig na kunt lezen en kunt zien dat u uiteindelijk per onderdeel kunt inschrijven.  De bedoeling is dat die site dit najaar “live gaat” en dat wij u daarbij dan de mogelijkheid bieden om u alvast te registreren als serieuze belangstellende voor deelname aan het weekend. U zou ons geweldig helpen door dat dan ook zo snel mogelijk te doen. U gaat daarmee nog geen enkele verplichting aan, maar het helpt de lustrumcommissie om inzichtelijk te krijgen welke mate van belangstelling er is en dat is dan ook weer nuttig om niet alleen het programma goed in te vullen maar ook de begroting goed op orde te houden……………Wij zullen u n.a.v. uw registratie dan ook op de hoogte houden van alle relevante ontwikkelingen.

Over begroten gesproken; de lustrumcommissie kwam in de eerdere lijsten van sponsoren van voorgaande lustrumevenementen ook namen tegen van leden van de club die toen zo goed zijn geweest  om het programma financieel te ondersteunen. Mochten er leden zijn die voor 2022 in dit opzicht ook de helpende hand willen bieden dan zouden wij dat uiteraard  bijzonder op prijs stellen. Wij willen leden niet individueel gaan benaderen, maar vragen u in dat geval om een van ons even te benaderen. We maken dan heel graag een afspraak met u. Bij voorbaat dank daarvoor!

Voor nu genoeg gepraat, er is werk aan de winkel!

Blijf gezond en geniet van de mogelijkheden die er wel zijn!!