Gezien de tijd die nodig is om alles georganiseerd te krijgen, zitten wij met een beperkte inschrijftijd. Deze is vastgesteld op 1 juni. Daarna kunnen wij alleen nog boekingen aannemen op special verzoek.

Dit geldt ook voor personen die slechts willen deelnemen aan een deel van het programma of geen hotelaccommodatie willen boeken.

Het inschrijf­formulier staat vanaf heden voor u klaar om in te vullen. Doe dit met uw account (inlog) via  www.mscch50.nl

Vink uw keuze van de onderdelen aan. Om de programmering verder uit te werken vragen we u dit zo snel mogelijk te doen.


Na aanmelding krijgt u een bevestiging van uw keuze met het totaalbedrag. U hoeft nu nog niet te betalen. De factuur ontvangt u per mail van ons.
(Zie hiervoor ook de algemene voorwaarden op mscch50.nl, waaronder de betalingstermijn, annuleringsvoorwaarden, etc.).

Verblijf

Op dit moment hebben we geen kamers meer vrij op Mennorode. Wel hebben wij speciale afspraken met diverse hotels in de nabije omgeving kunnen maken voor dit weekend. Hier zijn nog kamers beschikbaar .
Wees er dus snel bij.

Alle gezamenlijke activiteiten van het lustrumfeest vinden plaats op de locatie van Hotel Mennorode te Elspeet.

Voor het lustrum is er een speciale editie van polo’s en caps met het MSCCH50- logo. Ook kunt u kiezen om uw polo te personaliseren met uw naam en/of het kenteken van uw auto.
De lustrumeditie kunt u bestellen via https://www.dewerf.store/morgan/lustrum/.

De bestelde kleding/cap ontvangt u bij uw aankomst in augustus 2022 op de locatie. Kleding kunt U bestellen t/m 1 mei. Dus wees er snel bij.

Beste Morganeers,

 

Die Engelsen hebben het goed bekeken; daar gebeurt wat! Die Brexit lijkt nog helemaal niet zo’n verkeerde zet! 

Niet alleen waren onze Engelse vrienden veel eerder én sneller aan het vaccineren dan wij, ze hadden ook veel eerder de benodigde vaccins in huis om dat te kúnnen doen. Niet geheel onlogisch want voordat het ‘t AstraZeneca vaccin werd genoemd was het gewoon nog ’t Oxford vaccin en veel Engelser dan dat gaat het echt niet worden!   Nee, óók bij het registreren zie je dat er bij onze vrienden uit de UK een frisse wind waait…ze hebben er weer zin in en kijken al vooruit naar het moment waarop we weer kunnen gaan genieten van onze Morgans! Nieuwe Engelse registraties komen dagelijks binnen………..