Ondanks alle Corona perikelen kan de lustrumcommissie u melden dat we nog steeds helemaal op schema liggen voor een fantastische viering van ons 50 jarig jubileum als Morgan Sports Car Club Holland op 19, 20 en 21 augustus 2022.

Het is natuurlijk wel een weg met hindernissen; waar eerder de werkbesprekingen ter voorbereiding van het evenementnog plaatsvonden in “de Witte Bergen” of bij een ander filiaal met toekan moesten we enige tijd geleden weer overschakelen naar “Self Catering” bij één van de commissieleden thuis omdat de horeca noodgedwongen de deuren moest sluiten.

Maar daags voor onze laatste werkbespreking, gezellig bij een commissielid thuis in Amsterdam, werd ook de toegestane groepsomvang in huiselijke kringen door onze eerste minister zodanig aan banden gelegd dat ook dat niet meer ging en we moesten overschakelen naar een “meeting” via Microsoft Teams (dat is voor diegenen die geen aandelen Zoom hebben). Gelukkig hebben wij in Martin Barkel een “all round” ICTgoeroe aan boord in de commissie en is die dus vlekkeloos verlopen.

Onbedoeld heeft dat er wel toe geleid dat Els Hoekstra en Henk Steevens de rest van de opvolgende week pompoensoep moesten eten, want het door Henk met liefde bereideeeuwenoude familierecept van deze seizoens-bestseller kon dus niet worden genuttigd door de rest van de lustrumcommissie. Wij moesten het thuis in het zicht van de webcam doen met een plakje kleffe cake en een bakkietroost………….

Maar niet getreurd, want zoals gezegd we komen stapje bij stapje dichterbij het einddoel!

We hebben allereerst zoals inmiddels enige tijd bekend eenprachtige locatie op de Veluwe!  We hebben een programma en een mooi ontwerp voor een badge. De offertes voor de badge zijn binnen evenals die van de kledinglijn die u straks kunt bestellen, met daarop uiteraard dat mooie lustrum logo!! Nu nog een paar details invullen?en enige plooien gladstrijken en de inschrijving kan beginnen…….

Als u dit allemaal leest in de glossy Kersteditie 2020 van onze Fatamorgana, kunt u inmiddels al deze informatie én alle details daarover, terugvinden op de speciale website www.mscch50.nl die voor het lustrum in het leven is geroepen, opgebouwd en nu live is gezet. U vindt hierop b.v.het gehele programma terug en als u dat leest mag u zich realiseren dat u daar straks, in 2021, per onderdeel, naar eigen keuze, op kunt intekenen. Dié optie wordt zoals gezegd laterin de loop van 2021 “live gezet” als álle details helemaal rond zijn en u dus gedetailleerd kunt inschrijven per programma onderdeel en voor b.v. de bestelling van uw lustrumbadge! Nú vindt u echter al een pagina “registreren” terug op deze lustrum website en willen wij u verzoeken die vooral nú al in te vullen als u serieus van plan bent om deel te gaan nemen aan het lustrum weekend in 2022.

Die registratie nu is geheel vrijblijvend en verplicht u dus tot niets, maar geeft ons een inzicht in de belangstelling. In het “opmerkingenveld” kunt u ons wellicht laten weten of u deel zou willen nemen aan de sportklasse, zodat wij ook enig inzicht krijgen in de belangstelling voor dit programmaonderdeel dat wij door een professionele organisatie zullen laten verzorgen.

Het einde van een bewogen en gedenkwaardig jaar is in zicht. De lustrumcommissie gaat enthousiast door met het organiseren van ons feest in 2022. U kunt ons helpen; nu registreren, voorjaar 2021 vaccineren!

Wij wensen u en de uwen hele fijne kerstdagen en een veilige jaarwisseling in goede gezondheid!

 

De Lustrumcommissie.
Martin Barkel
Els Hoekstra
Rob Veeger

 

P.S. Zoals u wellicht heeft gezien is de site ook opgebouwd in de Engelse taal. Wij willen u dan ook graag aanmoedigen de link van de site te delen met vrienden en relaties, zeker ook in het buitenland, via mail of social media. Via de button “details” op de registratie pagina bestaat óók de mogelijkheid een vriend uit te nodigen………….zegt het voort!